brochureholdere elegante
brochureholdere fleksible elegante

Fleksibelt og elegant stativ til dine brochurer

Vores smarte brochureholdere præsenterer dine brochurer på en professionel og elegant måde. Stativernes opbygning gør det muligt at få fat i dine brochurer nemt og hurtigt.

Brug brochureholdere, hvor end du har lyst

Der er ingen begrænsninger for, hvor stativerne kan anvendes, hvilket betyder, at du selv kan vælge stativets formål. Men de er dog især oplagte at bruge på blandt andet messer på grund af deres sammenklappelige funktion. Vores brochureholdere kan nemt foldes sammen og lægges i deres dertilhørende aluminiums kufferter. Da stativerne kan pakkes sammen, er de nemme at transportere rundt til forskellige events. Dog vil brochureholderne med sit elegante udtryk også stå perfekt som et fast element i en reception eller lignende.

Stativernes opbygning gør plads til, at brochurerne kan skille sig ud

Selve stativernes skelet er produceret af aluminium, og du kan placere brochurerne på stativernes glasplader. Kombinationen af aluminium og glasplader skaber et luftigt og enkelt udtryk, som giver plads til, at brochurerne kan skille sig ud.

Vores flotte brochureholdere er et meget populært produkt på grund af deres store fleksibilitet. Så kunne du tænke dig at høre mere om vores populære brochureholdere? Så kontakt os gerne.