blokke onprint markedsføring
blokke onprint markedsføring low

Blokke til din markedsføring

Hos OnPrint har vi over 70 produkter i vores shop, hvilket vidner om de mange kompetencer vi besidder. Vi plejer at sige, at vi hjælper, hvor vores kunders kompetencer stopper.

Vi elsker at lave produkter, som er funktionelle og skaber en værdi for vores kunder. Et af vores nye brugbare produkter er vores små blokke.

Vores blokke består af et eksklusivt omslag med 50 blanke sider af 80 g. papir indeni. Vi giver dig muligheden for at få dit logo og informationer på omslaget, således de passer til din virksomhed. Hos OnPrint går vi op i høj kvalitet, hvilket ikke er nogen undtagelse i dette tilfælde. Vores blokke bliver nemlig produceret i høj kvalitet, hvilket du både kan se og mærke.

Herudover er de nemme at tage med på farten, da de passer lige til lommen.

Men hvad kan du så bruge blokkene til?

Jo, vores flotte blokke kan bruges til mange forskellige formål. Du kan eksempelvis bruge dem internt i din virksomhed, men vi anbefaler helt klart, at du bruger dem i markedsføringsmæssige sammenhænge. Du kan eventuelt give blokkene ud til dine kunder, lægge dem i forsendelser eller ”glemme” dem til kundemøder.

På denne måde markedsfører du din virksomhed igennem et brugbart produkt. På grund af blokkenes brugbarhed er sandsynligheden for, at kunderne gemmer dem større, end hvis du blot havde givet dem et visitkort. I og med produktet er brugbart, vil dine kunder blive mindet om din virksomhed hver gang, de anvender blokken.

Vil du have flotte blokke?

Når du bestiller disse hos os, får du gratis opsætning samt en korrektur med i prisen. Som nævnt bliver blokkenes design udviklet, så det passer nøjagtigt til din virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler dette flotte produkt til din virksomhed.