avancerede skærerobot 2
avancerede skærerobot

Vi kan lave figurer og møbler med vores avancerede skærerobot

OnPrint er Region Sjællands største trykkeri og skiltevirksomhed, hvilket også betyder, at vi kan producere lidt af hvert. Det betyder naturligvis også, at vi har forskellige trykmaskiner, skærerobotter og lignende.

Vi er især glade for vores skærerobot, som er en af de mest avancerede skærerobotter på markedet. Skærerobotten gør det muligt for os at producere et hav af forskellige sjove, anderledes og unikke produkter, herunder møbler og figurer.

Fremvis dine produkter på en unik måde

Vores skærerobot er fuldautomatisk, hvilket gør, at den kan skære efter vores tegninger. Den avancerede skærerobot skærer de forskellige dele til produktet ud, så det er relativt let at samle efterfølgende.

Robotten kan herudover skære i stort set alle pladematerialer, hvilket giver en enorm fleksibilitet. Derved får du en større mulighed for at vælge imellem forskellige materialer, således du får det rette materiale til dit produkt.

Figurer udskåret af vores avancerede skærerobot kan eksempelvis være enestående miniaturemodeller af dine produkter. På denne måde kan du fremvise dine produkter på en anderledes og opsigtsvækkende måde.

Vil du vide mere?

Vil du gerne høre mere om dine muligheder vedrørende vores skærerobot? Så er du meget velkommen til at kontakte os.