aluminiumsskilte onprint holbæk
aluminiumsskilte onprint holbæk uv behandlet
aluminiumsskilte onprint med print

Vi printer på aluminiumsskilte

Vidste du, at OnPrint også laver super flotte aluminiumsskilte? Vores skilte er af høj kvalitet, og kan både bruges inde og ude. Vi har tre forskellige typer af aluminium, herunder børstet aluminium, aluminium med højglans og aluminium med en hvid overflade. Det er muligt at printe på alle disse typer af overflader.

Flotte aluminiumsskilte efter dit ønske

Vores skilte er baseret på en aluminiumssandwich plade, hvilket betyder at skiltet er opbygget af tre lag. Ydersiderne af skiltet består af 0,3 mm. aluminiumsplader, og kernen er af plastik. Fronten har en traditionel aluminiumsoverflade, hvor bagsidens aluminiumsplade er med hvid overflade.

Skiltene bliver produceret således, at vi fræser direkte i store aluminiumsplader. På denne måde kan vi lave skilte i forskellige størrelser og former. Vi kan eksempelvis producere skilte med rundede hjørner. Herudover kan vi også bore små huller i skiltet, således det efterfølgende er nemt at hænge op.  

UV farver og antigraffiti behandling sikrer højere kvalitet

Vores skilte bliver printet med UV farver, som gør at printet bliver beskyttet mod solens stråler. Vi har erfaringer med, at vores skilte med UV print har en holdbarhed på cirka 5 år. Holdbarheden bestemmes af skiltets placering udendørs, og hvor meget direkte sollys skiltet bliver udsat for. Dog plejer vi at sige, at der går 2-3 år før eventuelle ændringer vil forekomme.

Herudover giver vi også aluminiumsskiltene en antigraffiti behandling, som især er god hvis skiltene skal have en udendørs placering. Denne form for behandling består af en meget tynd og usynlig film, som lægges over på skiltet. Dette betyder naturligvis ikke, at alt graffiti eller lignende kan fjernes, men det giver en god solid beskyttelse mod de ting, skiltet ville kunne blive udsat for.