akustikvæg onprint holbæk
akustikvæg onprint holbæk
akustikvæg onprint holbæk

Skærmvægge løser akustikproblemer på kontoret

Lyddæmpende skærmvæg der gør din dagligdag bedre!

Os der arbejder på kontor, kan hurtigt nikke genkendende til genklang og dårlig lyd i lokalet. Store og åbne kontorer er nemlig ofte plaget af akustikproblemer, hvilket kan skabe gener for de folk, som til dagligt arbejder på kontoret. OnPrint ønskede derfor at udvikle et lyddæmpende og funktionelt produkt, som skulle gøre dagligdagen på kontoret bedre.

Akustikvæg der passer netop din virksomhed

Vi har således skabt en skærmvæg til at stille imellem skrivebordene. Disse skærmvægge har en akustikdæmpende funktion, og kan samtidig være dekorative. Vi giver nemlig dig muligheden for, at vælge om din akustikvæg skal være neutral eller med motiver. Du kan derfor gøre din akustikvæg så personlig som mulig, så den passer til netop din virksomhed.

Vores akustikvægge gør op med dårlige lyd, og gør lokalet behageligt at være i. Altså det er slut med genklang og irritation over dårlig lyd for dine medarbejdere.

Akustikvæggene er dannet af en aluramme, hvor der i midten er akustikdæmpende plader. For- og bagside af væggen består af en stofbeklædning. I kanterne af akustikrammens stofbeklædning er der fastsyet små gummilister, som gør at stoffet er aftageligt. Dette gør, at du nemt og hurtigt kan skifte til et nyt motiv, hvis du har et ønske om det.

OnPrint er altid klar på, at skabe nye løsninger til dig!

Hos OnPrint prøver vi altid på at skabe nye, funktionelle og effektive løsninger til dig. Vi tager vores arbejde seriøst, og arbejder målrettet på at skabe innovative produkter, som kan afhjælpe dig i din hverdag.