akustikplader rørvig centret onprint akustikproblemer
akustikplader rørvig centret onprint akustikproblemer

Vi løser akustiske udfordringer hos Rørvig Centret

Dårlig lyd og genklang…

Hos Rørvig Centret var genklang og dårlig lyd i foredragssalen et stort problem. Over flere gange er lokalet blevet ændret, og det havde skabt enorme akustikproblemer. Disse problemer var til stor gene for brugerne af foredragssalen.

På grund af de mange akustiske udfordringer i lokalet var det næsten umuligt, at have en samtale blandt flere mennesker eller at tale til et større publikum.

For at løse Rørvig Centrets akustikproblemer talte vi om, at en mulig løsning kunne være vores smarte og smukke akustikplader. Den mulige løsning ville blive udarbejdet ud fra størrelsen af lokalet, lokalets materialer, møbler mv. På denne måde vil løsningen med akustikpladerne være 100% tilpasset til netop Rørvig Centrets foredragssal.

Neutral og dekorativ løsning

Vi valgte, efter aftale med Rørvig Centret, at udarbejde både en neutral og dekorativ løsning til foredragssalen. På den måde falder de neutrale akustikplader “naturligt” ind i lokalet, samtidig med at de dekorative plader pynter på væggene.

De forskellige akustikplader i foredragssalen er placeret i loftet og på væggene, de sørger på denne måde for, at den dårlige lyd samt genklagen bliver dæmpet mest muligt.

God lyd gør forskellen

Direktør for Rørvig Centret, Pernille Kjeldgaard Ottesen, kalder løsningen for fantastisk og lyden for dejlig! Efter akustikpladerne er blevet sat op, er lyden nemlig blevet meget bedre og lokalet er blevet mere indbydende og behageligt at opholde sig i.

Hos Rørvig Centret bliver den nye løsning rost, både kursister, gæster samt ansatte kan mærke den store forskel i foredragssalen.