Beachflag til dig!

Ønsker du at skabe en bedre skiltning, gøre opmærksom på dit brand eller sprede et budskab? Så er vores flotte beachflag løsningen for dig!

Vores beachflag fås i to forskellige modeller, herunder den dråbeformede- og L-formede model. Begge modeller kan købes i 4 forskellige størrelser, så de matcher dit behov bedst muligt. Trods model og størrelse er flagene et meget flatterende produkt, og de er det perfekte hjælpemiddel i din markedsføring på en messe eller lignende.

Lækre beachflag

Vores flotte flag kan nemt pakkes sammen, således du kan tage det med dig rundt. De er anvendelige både indendørs og udendørs, hvilket giver en enorm fleksibilitet i brugen af produktet.

Vores beachflag er et lækkert produkt produceret i den bedste kvalitet. Beachflagenes materiale er ligesom et almindelig flag, og kan derved holde til lidt af hvert.

Hvad skal du tænke på?

En af de mest væsentlige overvejelser du skal gøre dig i forhold til brugen af disse, er hvordan, flagene skal fastmonteres. Der er mange forskellige muligheder indenfor fastmontering, og valget afhænger primært af beachflagenes placering.

Hvis flaget skal anvendes udendørs vil et græsspyd eller en tung fod eksempelvis være ideelt. Hos os kan du få mange forskellige løsninger til fastmontering, så det passer til dit behov.

Er du i tvivl om, hvilken fod dit flag skal have, eller vil du have hjælp til designet? Så kontakt os gerne!