OnDigital

Din hjælp til effektiv digital markedsføring!

OnPrint ved, at digital markedsføring er vejen frem!

Digital markedsføring vokser med hastige skridt, og flere virksomheder er at finde på de sociale medier.

Hos OnPrint har vi siden 1916 hjulpet adskillige virksomheder med kommunikation og markedsføring igennem trykte materialer. Vi mener dog, at det ikke længere kun er nok at markedsføre sig via offline medier. Dette er blandt andet en af grundene til, at OnPrint har etableret OnDigital med fokus på netop digital marketing.

Vi er specialiseret indenfor Facebook, Instagram og LinkedIn

OnDigital er specialiseret indenfor marketing på de sociale medier herunder Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi sætter en ære i at kunne hjælpe virksomheder med deres digitale markedsføring, og vi holder os altid opdateret om de nyeste tendenser på de sociale medier.

Udover vores fokus på de sociale medier har vi også en stor passion for videoproduktion. Video er det perfekte virkemiddel til digital markedsføring, og vi stiller derfor et professionelt videostudie til rådighed for vores kunder. Kendetegnene ved vores videostudie er, at det er et prisbilligt studie i høj kvalitet.

De rette kompetencer er altafgørende

Som trykkeri og skiltevirksomhed besidder vi utrolig mange kompetencer indenfor:

  • Grafisk arbejde
  • IT- og webarbejde
  • Kommunikation
  • Markedsføring

Vi mener, at alle disse kompetencer smeltet sammen giver os den ideelle viden indenfor digital markedsføring. 

Så ønsker du, at din virksomhed skal være mere synlig på de sociale medier?

Er du i tvivl om, hvilke sociale medier din målgruppe befinder sig på, har du ikke viden nok om digital marketing, eller har du simpelthen ikke tid? Så er OnDigital klar til at hjælpe dig.

Besøg vores website, hvor du kan læse meget mere om OnDigital. Herudover har vi også masser af blogposts, hvor vi deler vores viden ud.

ondigital

Gå ikke glip af OnDigital på YouTube! På kanalen opdaterer vi jævnligt med nyt om de sociale medier!