Akustik & Kunst

Martin Simonsen

Jeg har tegnet og malet siden barndommen. Jeg tegner med blyant, pastelkridt, kul og blæk samt maler med akvarel og akrylmaling. Derudover fotograferer jeg. Jeg blev fra et tidligt tidspunkt betaget af billedkunstens store mestre især fra det tyvende århundrede. Pablo Picasso, Salvador Dalí, Egon Schiele for at nævne nogle få af de største. Også tegneseriekunst, plakatdesign og fotokunst er store inspirationskilder. Derfor finder noget figurativt, noget abstrakt, noget surrealistisk, noget fantastisk, noget barnligt og noget stringent vej ind i mine billeder.

Jeg kredser om flere motivtyper. Mit ophavsmiljø i Nørrebros gamle huse og baggårde har altid været et gennemgående element i mine billeder. Stemninger, arkitektur og forskellige skikkelser fanget i et krydsfelt mellem det figurative, det abstrakte og det surrealistiske.

Jeg tegner ofte disse motiver med kul og pastelkridt, da materialernes støvede karakter er et perfekt match til den gamle by og et poetisk modspil til arkitekturens linjer.

Bestil idag

Klik på det ønskede maleri
Tillæg for 100x150 cm
0,00 kr.

KLAR TIL AT TALE?

info@onprint.dk

+45 70 275 600

Kontakt

K.P. Danøsvej 3
4300 Holbæk

info@onprint.dk
+45 70 275 600

CVR: 1412 8387