Akustik & Kunst

Kate Piil

Da jeg blev spurgt om at være med i dette projekt AKUSTIK & KUNST, var jeg ikke et eneste øjeblik I tvivl om at det måtte jeg bare…jeg er selv meget lydfølsom og mine ører kan slet ikke lide høje, skarpe og rungende lyde, som der ofte er på et værksted på mange km2, med bare vægge og gulve. Hvis jeg kan skabe stemning og en god atmosfære og akustik på arbejdspladser, institutioner eller i private hjem, med mine værker på akustikpladerne, så ser jeg en mening med mine meget lydfølsomme ører.

 

Mine værker: 

Jeg arbejder over en stemning, farver og bevægelse hen over lærredet, med store spartel redskaber, hvor jeg trækker maling på og af igen, og abstraktioner bliver til. Ofte sætter jeg ikke titel på, kun hvis jeg bliver spurgt, da jeg ikke vil begrænse beskuerens måde at se værkerne på. 

Jeg arbejder på abstraktioner, men tager også imod bestilling på specialopgaver som portræt maleri. 

Bestil idag

Klik på det ønskede maleri
Tillæg for 100x150 cm
0,00 kr.

KLAR TIL AT TALE?

info@onprint.dk

+45 70 275 600

Kontakt

K.P. Danøsvej 3
4300 Holbæk

info@onprint.dk
+45 70 275 600

CVR: 1412 8387