Book en konsulent

Har du brug for råd og vejledning?
OnPrints

Råd og vejledning

Hos OnPrint går vi op i høj kvalitet, og vores dygtige team af fagfolk guider dig til, at få præcist den vare du vil have.

Vi er passioneret omkring vores arbejde, og vi ønsker at skabe løsninger til dig, som passer perfekt til dit behov. Vi er altid parat på, at lytte til dig – og hos os bliver dine ønsker og idéer taget seriøst! Du er derfor velkommen til at booke en konsulent, der kan hjælpe dig på vej.

Ib Hansen

At opfinde nye produkter

Ib har 30 års erfaring indenfor tryk samt storformat, og han har derfor en stor viden indenfor netop dette. Han er altid fyldt med kreative idéer, og han elsker at lave nye og anderledes løsninger. Udover den enorme erfaring indenfor tryk og storformat er Ib også digital markedsføringsspecialist.

Han står derfor også klar til, at hjælpe dig med din online markedsføring på de sociale medier.

Ole Bendix

Ingen idé er svær

Ole har en kreativ sjæl, og han har årevis af erfaring indenfor den grafiske branche. Ole kan hjælpe dig med, at få din idé og tanke til et produkt. Han er kendt for, at være problemløseren, hvilket også betyder, at ingen idé er svær. 

Ole ved vigtigheden af, at tage det ekstra skridt for kunden og hjælpe med, at skabe en passende løsning.

 

 

Hvad er idéen værd uden eksekvering?

Bag ved enhver succesfuld idé er da hårdt arbejde, skæve hjerner og mange andre faktorer. Vi har hele teamet fra idé skabelse til udførelse, opsætning osv. 

Punktlighed og kvalitet

Vi leverer mere end 99% til tiden eller før. Vi holder, hvad vi lover. Og vi tager altid kontakt til dig som kunde, hvis noget uventet skulle ske for, at sikre den højeste kvalitet. 

Din idé - Vores team

Når du har en idé, du gerne vil have OnPrint til, at hjælpe dig med, kan du trække på hele teamet – og dermed nok branchens bredeste kompetencer. Vi arbejder godt sammen, og elsker at løse udfordringer.

Hel- eller del partner

Uanset om du har brug for OnPrint til, at løse dele af en større opgave eller den fulde opgave, så er vi parate til at hjælpe. 

OnDigital

Vi har også en digital afdeling (OnDigital), som kan hjælpe dig med avanceret data drevet markedsføring på Facebook, LinkedIn og videoproduktion i vores studie i Holbæk.

OnPrint dækker Danmark

Vi kan levere vores produkter til hele landet. Har du et behov, så har vi en løsning.

Er du klar til at arbejde sammen?

Hele vores team er til din rådighed. Book en konsulent allerede i dag!