Banner

I alle materiale typer

Et banner er ikke bare et banner og derfor er der lidt ting du skal vide før du vælger type af banner.

Eksempelvis et presenning banner hvor printet bliver utrolig flot – men vinden kan ikke komme igennem, hvilket betyder, at det kan tage skade i stærk vind. Har du meget vind eller er banneret stort skal man vælge et Meshbanner (hulbanner), som giver vinden en mulighed for at komme igennem.

Man skal dog ikke undervurdere vindens styrke, selv om det er et meshbanner.

 

Vores kompetencer starter hvor dine slutter – uanset om du er vant til at designe skilte – eller om du har brug for hjælp til hele opgaven, så kan vi hjælpe og rådgive herom.

 

Meshbanner til Tour de France – 3 stk på i alt 200 m2, med ekstra forstærkning og spændt ud på ståwire, på Munkholmbroen ved Holbæk.

Stofbanner med 8 mm keder i top og bund, der passer perfekt til aluprofiler. Denne banner type bruges som her op af vægge udendørs eller fx med løbegang i top og bund til indendørs brug ved messer og udstillinger. Derfor er denne type også B1 brandgodkendt.

Bedste kvalitet

Vi kan printe direkte på materialet, hvilket giver den længste holdbarhed.

Spørgsmål?

Ved du ikke helt hvad du skal have? Så tag os med i rådgivningsfasen. Vi er klar til at hjælpe dig.

Fleksibel produktion

Er du bagud? Vi har egen produktion på sjælland og kan hurtigt hjælpe dig med at få udarbejdet og produceret dine skilte.

Dette banner er et pressening banner, og giver et perfekt tryk. Dog skal det ikke være for stort, hvis det hænger på et hegn som her. Banneret kan blive flået i stykker eller vælte hegnet.

Store betonklodser, også kaldet hoffmann klodser sættes på plads med kranen. Der bygges et rørstativ, der spændes fast med kraftige spændestropper og banneret kan monteres. I dette tilfælde presseningbanner.

Dette banner til Skvulp Havnefestival er printet på stof og syet sammen så der er print på begge sider. 8 mm kede i bunden og løbegang i toppen, så det er let at skifte.

KLAR TIL AT TALE?

info@onprint.dk

+45 70 275 600

Kontakt

K.P. Danøsvej 3
4300 Holbæk

info@onprint.dk
+45 70 275 600

CVR: 1412 8387