Akustik

I alle materiale typer

Godt arbejdsmiljø er ikke bare godt for dine medarbejdere men skaber også bedre resultater.

Har du eksempelvis møderum hvor der er en stor genklang eller ekko – så er det præcis akustikken du skal arbejde med.

Vi synes ikke akustik behøver at være det eneste formål du løser – derfor er vi specialiseret i, at lave akustik løsninger, der er flotte og kan bruges som en udstilling af produkter m.m.

Vores kompetencer starter hvor dine slutter – uanset om du er vant til at designe skilte – eller om du har brug for hjælp til hele opgaven, så kan vi hjælpe og rådgive herom.

Testimonial fra 3F i Holbæk-Odsherred

Her er det 4 akustikrammer i aluprofil, der hver er 120×120 cm monteret med 3 cm luft imellem. Billedet er delt op i 4 stykker og printet på 205 g Polyester B1 brandgodkendt. Inde i rammerne er der 40 mm Ecophon akustikplade.

Her ses kanten af nogle 60×60 cm Ecophon akustikplader, hvor vi har UV printet direkte på pladerne, som det også kan ses på videoen på denne side. Fordelen ved disse plader er, at alle enderne på pladerne er malet fra fabrikkens side, og at vi kan montere dem med svævende ophæng. Dvs. ophæng er helt skjult og det giver en flot skygge på væggen, når pladerne svæver en lille cm fra væggen.

Bedste kvalitet

Vi kan printe direkte på materialet, hvilket giver den længste holdbarhed.

Spørgsmål?

Ved du ikke helt hvad du skal have? Så tag os med i rådgivningsfasen. Vi er klar til at hjælpe dig.

Fleksibel produktion

Er du bagud? Vi har egen produktion på sjælland og kan hurtigt hjælpe dig med at få udarbejdet og produceret dine skilte.

Her ser du et eksempel på et møderum hvor der er 6 akustik paneler i højde med mødedeltagerne. Dette gøres for, at det både ser flot ud – men også stopper genklangen. 

Kontorindretning med akustik paneler i alle skillerum og på væggene. Kom forbi og se det på K.P. Danøsvej 3, Holbæk

Smartframe med akustik. Hvad er det ? Jo, det er i dette tilfælde en ramme i 270×120 cm, der er lavet af en aluprofil på 44 mm. I den er der en slidse hvor vi kan montere et stofprint med en gummivulst på, som klemmes ind. I mellemrummet er der en Ecophon akustikplade. Fordelen ved denne løsning er, at man relativt billigt kan skifte stofbanneret når man bliver træt af det, og få et helt andet udtryk.

Testimonial fra Holbæk Erhvervsforum

KLAR TIL AT TALE?

info@onprint.dk

+45 70 275 600

Kontakt

K.P. Danøsvej 3
4300 Holbæk

info@onprint.dk
+45 70 275 600

CVR: 1412 8387