COVID-19 også bedre kendt som Coronavirus har om noget skabt forandring i Danmark. En forandring der desværre går ud over virksomheder, butikker og restauranter, der ikke længere har en mulighed for at sælge som normalt i disse tider. 

”Ingen så dette komme – og derfor var ingen forberedt, så hvis butikkerne skal komme, bare nogenlunde helskinnede igennem krisen, er det afgørende, at kunderne bruger deres penge lokalt – I den by, hvor de selv bor udtaler Jan Vestergård, Chef for Holbæk Byforum”

Det er derfor absolut afgørende, at borgerne i Holbæk og omegn, bakker op om de lokale butikker.

OnPrint som er en af Holbæks ældste virksomheder igangsætter nu en salgs/- og logistik kanal, hvor vi via en ny portal ”HolbækShopping.dk” hjælper lokale virksomheder med at sælge deres varer eller vise deres produkter. Det vil især være til stor gavn for dem der ikke selv har økonomisk mulighed for webshop eller en hjemmeside. 

“Dette tiltag er direkte effekt af COVID-19 – vi ønsker at gøre vores bedste for at bevare Holbæks erhvervs- og butiksliv i denne svære tid. 

Vi håber dette er med til at bidrage til de lokale virksomheders salg.” udtaler Ib Hansen, direktør hos OnPrint A/S, som netop har startet HolbækShopping.dk – hvor idémanden bag det, Asger Madsen, er ved at lave aftaler med butikkerne.

”Vores butikker i Holbæk har mere end nogensinde brug for os. Rigtig mange af dem er negativt påvirket pga. Coronavirussen, og derfor bliver vi nød til at støtte op om dem. Med HolbækShopping.dk kan du med denne løsning handle lokalt på nettet, udtaler Christina Krzyrosiak Hansen, Borgmester Holbæk Kommune”

HolbækShopping.dk er skabt sammen med Holbæk Byforum – ”Enhver handelsby er under stort pres når sådan en virus rammer verdenen. Holbæk er ingen undtagelse – så det er en stor fornøjelse at være helt med inde i maskinrummet på en praktisk løsningsmulighed for vores mange medlemmer. Det handler om at rykke hurtigt” siger Jan Vestergård – Chef for Holbæk Byforum. 

Vi ønsker at investerer i det lokale erhvervsliv og hjælpe det videre igennem denne hårde krise. Derfor er det oplagt at bruger vi vores lokaler og logistisk samt vores kompetencer indenfor digital markedsføring, fortæller Ib Hansen. 

Du kan finde mere information på www.holbaekshopping.dk eller kontakte OnPrint på info@onprint.dk

Presseinfo

Ib Plambech Hansen, direktør OnPrint – tlf 21 68 43 26

Asger Madsen, konsulent OnPrint – tlf 20 83 23 45

Jan Vestergård – Chef for Holbæk Byforum tlf 29 23 90 08

Downloads

Du kan downloade vores Presse-pakke her.

Du kan også downloade video testimonial fra Holbæks Borgmester som MP4 fil