God videoproduktion handler om at skabe indhold, der bliver husket og som appellerer til din målgruppe. Undersøgelser viser, at videoindhold har en 135% større organisk rækkevidde på Facebook end traditionelle billeder. Dette vidner blot om, hvor effektivt videomediet er.

Høj kvalitet og professionelt udstyr

Vi har hos OnDigital et prisbilligt studie, hvor du kan få optaget dine videoer i høj kvalitet. Vi kommer også gerne ud til dig eller en bestemt lokation og tager udstyret med. Vi forstår, hvilke muligheder videomediet har, samt hvordan det kan bruges. Videomediet er perfekt til forklaring af videnstung information, og så har mediet også den fordel at kunne skabe en relation til personen der ser med.

Fang dine potentielle kunders opmærksomhed med video

Hos OnDigital hjælper vi dig med at få skabt det rette indhold alt efter hvem din målgruppe er og hvor de befinder sig. For at blive i kundens erindring er det vigtigt at skabe indhold der skiller sig ud. Det gælder for alt indhold du deler – både tekst, lyd, billeder og video.

Vi lytter til de ønsker og tanker du har til videoen, men er heller ikke bange for at komme med bud på løsninger der er anderledes end det der ligger lige til højrebenet.

Videomaterialet bliver afslutningsvis redigeret og tekstet. Undertekster er en meget vigtig del af en succesfuld video da undersøgelser viser at ca. 9 ud af 10 videoer bliver set uden lyd i dag.

Hos OnPrint er det kun fantasien, der sætter grænserne

Vi er altid frisk på at prøve noget nyt og hjælpe med jeres næste spændende projekt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og vores virksomhed har en stor og bred kapacitet der kan hjælpe dig med alverdens ønsker.