OnPrint A/S er nomineret til Erhvervsprisen 2018 – af Holbæk Erhvervsforum

Vi er meget taknemmelige for, at Holbæk Erhvervsforum har nomineret vores firma.

OnPrint har rødder tilbage i 1916 og har dermed en lang historie bag sig. Igennem de senere år er hovedparten af danske trykkerier forsvundet, enten via konkurs eller opkøb – men vi er gået i en anden retning.

STEM PÅ OS – inden d. 14. dec 2018

Udover en hel del opkøb over de sidste 14 år – har vi også fokuseret på en digital platform for, at vores kunder nemmere kan se priser på vores produkter. Vi har millioner af regnekombinationer på vores shop.

Derudover har vi opbygget en konsulentafdeling indenfor digital markedsføring OnDigital, som kan hjælpe kunder med alt fra hjemmesider, Facebook, Instagram, LinkedIn og Google Ads.

Vi har igennem de senere år også udviklet koncepter, som eksempelvis SmartBii.com – hvor vi leverer gratulationskort til over 1.000 butikker – med butikkens eget navn bagpå.

Vi har vores stærke motto: ”Hvis nogle skal fjerne vores forretningsområder, så skal det være os selv. Vi vil være vores egen største konkurrent”. Selvom trykmarkedet ser meget anderledes ud end for 10 år siden, hvor oplagene var store, så har vi i stedet transformeret vores produktion til konkurrencedygtige maskiner til mindre oplag samt stort fokus på at udvide med vores digitale markedsføring.

STEM PÅ OS – inden d. 14. dec 2018