OnPrint hjælper nytænkende elever

De to elever Sabrina Zimmerman Pedersen og Magnus Koefoed fra Solrød Gymnasium, vandt i år den nationale robotkonkurrence: World Robot Oplympiad (WRO). Robotten de har udviklet har til formål at være med til at løse FN’s 2. verdensmål: Zero Hunger. De skal derfor nu repræsentere Danmark ved den internationale finale i Chiang Mai, Thailand og i den forbindelse har OnPrint sponsoreret tryksager, i form af store plakater, til deres udstilling til konkurrencen for at sende dem afsted med et flot visuelt udtryk.

Robotteknologi til effektiv produktion af grønsager

De to elever, Sabrina og Magnus, har siden februar arbejdet med projektet efter skole sammen med deres coach Trine Pedersen, der til daglig leder fritidstilbuddet i robotteknologi på gymnasiet. Formålet med projektet er at øge og effektivisere produktionen af grønsager ved at dyrke afgrøderne i etager. Det er et bæredygtigt projekt, da planterne bliver dyrket udelukkende i vand der er gødet vha. et aqvaponic-system, hvor fisk er med til at gøde vandet. Afgrøderne kan samtidig rotere i systemet, hvilket bevirker at robotterne i toppen af maskinen kan høste og passe de dyrkede afgrøder. Systemet er på grund af dette ikke afhængig af frugtbart jord og årstidsvariation, da produktionshallens klima kan tilpasses de forskellige afgrøder, og man kan derved høste kontinuerligt og kompakt i både bredde og højde.

Hos OnPrint er det kun fantasien, der sætter grænserne

Vi er altid frisk på at prøve noget nyt og hjælpe med jeres næste spændende projekt. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og vores virksomhed har en stor og bred kapacitet der kan hjælpe dig med alverdens ønsker.