Holbæk Havn som tryk

OnPrint er Region Sjællands største trykkeri og skiltevirksomhed med base i Holbæk. Holbæk er især kendt for sin smukke og idylliske havn, som skaber et samlingspunkt for mange af byens borgere. Hos OnPrint havde vi store drømme om at få udsigt til Holbæk Havn, men vi måtte desværre erkende, at det var for overambitiøst at flytte 2400 kvadratmeters produktion dertil.

I stedet har vi fundet en super løsning, som bringer havnen til os. Ved hjælp af vores mange kompetencer har vi beklædt en 3,5 x 8 meter bred væg med et motiv af havnen.

Tapet, folie og akustiskplader bringer idyllisk havn til OnPrint

For at skabe vores unikke væg har vi benyttet os af tre forskellige materialer og teknikker, herunder tapet, folie og akustikplader. Selve væggen er beklædt med traditionelt tapet, hvorpå vi har printet motivet. Tapetet har en utrolig glat overflade, som medvirker til væggens fantastiske finish. Rundt omkring på væggen er der placeret akustikplader vis print, stemmer overens med det bagvedliggende motiv. Akustiskpladerne skaber et anderledes og dekorativt udtryk, som forbedrer arbejdsmiljøet med deres akustiskreducerende funktion.

Afslutningsvis er vores skiltekompetencer også kommet til syne igennem foliering af væggens to døre.

På trods af de tre forskellige materialer udgør de tilsammen et fantastisk motiv, som skaber et levende udtryk i rummet.

Hos OnPrint er det kun fantasien, der sætter grænserne

Denne væg vidner blot om få af de mange kompetencer, vi hos OnPrint besidder. Vi er altid frisk på at prøve noget nyt, og hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kunne du tænke dig en dekorativ væg, eller vil du gerne se vores? Så kom gerne forbi os i Holbæk.