Hos OnPrint har vi siden 1990’erne haft fokus på at skåne miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er eksempelvis både FSC og Svanemærket godkendt, og vi har i 2018 fået opdateret vores ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 certifikater.

ISO 9001:2015 sikrer høj kvalitet

Disse certifikater er henholdsvis et kvalitet- og et miljøledelsessystem. Ved at være ISO 9001:2015 certificeret sikrer vi kvaliteten af vores produkter og services. Kvaliteten bliver sikret ud fra forskellige bestemte kriterier såsom kundetilfredshed, klarlæggelse af forbedringer og så videre.

ISO 9001:2015 har til formål at øge effektiviteten samt skabe en større kundetilfredshed hos virksomheder. Systemet definerer således kundernes og interessenternes krav vedrørende kvalitet, og vi tager udgangspunkt i disse. For at sikre at vores færdige produkter lever op til en bestemt kvalitet, har vi en god dialog med vores kunder.

ISO 14001:2015 med fokus på miljø

Udover at være ISO 9001:2015 certificeret har vi også et ISO 14001:2015 certifikat. Hvor ISO 9001:2015 tager udgangspunkt i kvalitet, har ISO 14001:2015 fokus på miljøet. Som et miljøledelsessystem fastsætter ISO 14001:2015 nogle krav, som vi skal følge for at opretholde et effektivt system. Disse krav hjælper os med at identificere, håndtere samt kontrollere i en miljømæssig sammenhæng, der lever op til standarden.

Hos OnPrint minimerer vi altså påvirkningen af miljøet fra vores processer. Dette gøres ved effektivt brug af vores ressourcer samt mindre spild af papir.

Vi tænker på vores omverden

Ved at have disse certifikater viser vi overfor omverdenen, at vi vægter kvalitet og miljø højt. Hos OnPrint går vi op i tilfredse kunder, og vores kvalitet er altid i top. Vi elsker gode dialoger, kreative samtaler og idégenerering med vores kunder.

Vil du vide mere?

Som kunde skal du ikke være nervøs, når du bruger OnPrint som din samarbejdspartner. Vi tager vores arbejde meget seriøst samtidig med, at vi tager højde for den verden, der eksisterer rundt om os.

Du kan læse mere om vores certifikater her. Ellers kan du læse vores blogposts om FSC og genanvendelse af papir.