Hos OnPrint fik vi igen i år æren af at levere en lang række trykte materialer til SKVULP Holbæk HavneKulturFestival.

Det har været stor fornøjelse at arbejde sammen med SKVULP-teamet op til festivalen. Hos OnPrint elsker vi at støtte op om lokalområdet, og de arrangementer som kommunen byder på. Vi er derfor stolte af at have været en del af SKVULP HavneKulturFestival 2018.

OnPrint producerer tryksager, der skaber god stemning

Nogle af de materialer vi blandt andet har produceret til årets festival var højtalerbannere, programmer, skilte til lygtepæle samt diverse bannere til forskellige områder på festivalen.

Hos OnPrint har vi en bred vifte af kompetencer, som gør os til den perfekte samarbejdspartner til en festival som denne. Vi leverer altid den bedste kvalitet, og vi elsker godt samarbejde.

Har du lyst til at se, hvad vi hos OnPrint leverede til SKVULP Holbæk HavneKulturFestival sidste år? Se her.

Fest, folkelighed og fællesskab i Holbæk Kommune

SKVULP Holbæk HavneKulturFestival løb af stablen for tredje gang d. 18. og 19. maj 2018. ”Holbæk i Pinsen”-fonden står bag festivalen, som er en kærlighedserklæring til Holbæk Kommune. Festivalen har til formål at samle kommunes borgere, hvor fest, folkelighed og fællesskab er i fokus.

Holbæk blev grundlagt i 1200-tallet omkring byens vigtigste næringsvej, nemlig havnen. Derfor giver det mening at samle kommunens borgere netop her, hvor det hele startede til nogle spændende, indholdsrige og festlige dage.

SKVULP Holbæk HavneKulturFestival skaber gode oplevelser og minder for livet

SKVULP Holbæk HavneKulturFestival har siden 2016 budt på et væld af aktiviteter, seværdigheder og koncerter for alle aldre. Festivalen danner den perfekte ramme for nye oplevelser og minder til hele familien. Havne- og kulturfestivalen byder eksempelvis på cirkus, madmarked, musik og meget mere!

Festivalen ønsker at samle kommunens talenter samt forenings- og erhvervslivet. Herudover bliver der støttet lokale såvel som kendte kunstnere. SKVULP Holbæk HavneKulturFestival er baseret på frivilligt arbejde, og festivalen er derfor gratis for alle at deltage i.

Skal du afholde et event, festival eller lignende?

Skal du afholde et event, hvor du har brug for løsblade, bannere, plakater eller lignende? Så er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi har årelange erfaringer indenfor tryk og markedsføring, som gør os yderst kompetente til at løfte sådanne opgaver.