Hovedleverandør på NextM 2018

Igen i år fik OnPrint fornøjelsen af at være hovedleverandør til NextM messen. NextMs Marketing og Tech event løb af stablen i København d. 18.-19. april, og var fyldt med spændende samt inspirerende foredrag og stande.

NextM er et forum, der sætter fokus på nye koncepter, nytænkning samt digitale medier og deres udvikling. Messen er velbesøgt, og inspirerer hvert år mange mennesker.

Rum univers danner ramme om NextM event

Temaet til årets event var ”rummet”, og dette skabte et spændende, sjovt og anderledes univers, som dannede rammen om messen. Som hovedleverandør har OnPrint produceret forskellige produkter og løsninger, herunder skilte, flag, bagbeklædninger samt stande.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket også kunne ses på de løsninger og produkter, vi havde leveret til messen. Løsningerne skabte en perfekt sammenhæng i lokalerne, og trak alle messedeltagerne med ind i det ønskede rum univers.

OnPrint optimerer arbejdsmiljøet

Vi havde selv en stand på NextM messen, som tog udgangspunkt i at optimere arbejdsmiljøet på eksempelvis kontorer. Hos OnPrint har vi en stor forkærlighed for akustikplader, hvad man kan gøre med dem, samt hvilken effekt de har.

Vores messestand bestod primært af et testrum, hvor messedeltagerne havde mulighed for at få et indblik i, hvordan vores akustikplader virker. Vores messestand havde en frisk rød farve, som skilte sig ud fra mængden, og vores simple stand tiltrak hurtigt deltagernes opmærksomhed.

OnPrint på NextM

Hos OnPrint er vi utrolig glade for, at vi endnu engang har været hovedleverandør til en så stor og besøgt messe som NextM. Ligeledes er det altid spændende at være en del af et så velbesøgt event. I 2017 var OnPrint også leverandør af tryksager med videre til Next M, dette kan du se her.