Sponsor for HB&I

Vi støtter sporten og kulturen i Holbæk

Hos OnPrint elsker vi lokalområdet, og vi går ind for et stærkt fællesskab blandt områdets virksomheder. Vi støtter op om sporten i Holbæk ved at være division sponsor for Holbæk Bold- og Idrætsforening (HB&I), hvilket vi er utroligt stolte af. Vi sætter en stor ære i at kunne støtte både sporten og kulturen i Holbæk.

Inspirerende at være medlem af HBIzz

Udover at være division sponsor for HB&I, deltager vi også med stort engagement i deres erhvervsnetværk. HB&Is erhvervsnetværk er kaldet HBIzz, og består af folk lige fra helt små til helt store virksomheder.

Vi elsker at deltage i de mange netværksarrangementer og møder, og derved opnå sparring på tværs af de forskellige virksomheder. Møderne er både inspirerende og givende, og vi er glade for at være medlem af et så aktivt netværk.

OnPrint – Din samarbejdspartner

OnPrint er den perfekte samarbejdspartner i lokalområdet, og herved også det naturlige valg for dig. Vi er et team af passionerede fagfolk, som altid sørger for, at du får den bedste kundeoplevelse, når du bestiller dine produkter hos os.

Vores virksomhed samt produktion er beliggende i Holbæk, hvilket gør vores engagement til kulturen i byen og lokalområdet endnu større.

Vi har en bred vifte af produkter og løsninger, som passer til enhver virksomhed. Med OnPrints nye afdeling OnDigital har vi ligeledes etableret et professionelt videostudie i Holbæk. Dette vidner om vores mange kompetencer indenfor blandt andet tryk, digital markedsføring og video.

Føler du dig inspireret?

Vi elsker at inspirere vores kunder og potentielle kunder igennem vores løsninger. Føler du dig inspireret, eller vil du gerne høre mere om, hvad vi kan?

Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.