Hos OnPrint har vi oprettet en ny afdeling ved navn OnDigital. Selvom OnDigital udelukkende fokuserer på digital markedsføring, har vi hos OnPrint planer om at bevare vores titel som Region Sjællands største trykkeri og skiltevirksomhed.

OnDigital har fokus på promovering af budskaber på de sociale medier

Trods vores mange års erfaring indenfor tryk har vi indset, at der er et skiftende marked, og at den online verden vinder mere frem i forbindelse med markedsføring. OnPrint har derfor valgt at opbygge en afdeling, som netop specialisere sig indenfor digital markedsføring.

OnDigital har en utrolig stærk viden omkring promovering af budskaber på de sociale medier, samt målgruppeudvælgelse og annoncering. Udover at være specialister i digital markedsføring har vi også specialiseret os indenfor videoproduktion.

Videoer kan være med til at fange brugernes opmærksomhed på de sociale medier

Video er et enormt stærkt medie at anvende på de sociale medier, da du som virksomhed kan fortælle dine budskaber på en levende måde. I forbindelse med dette har vi udviklet vores eget videostudie kaldet Boxen i Holbæk. Vores videostudie indeholder topprofessionelt kamera- og lydudstyr, så vi altid kan producere videoproduktioner i den højeste kvalitet.

Som kunde hos OnDigital er det muligt at leje vores videostudie samt få lavet jeres egen bagvæg med logo eller lignende. På denne måde kan vi i fællesskab skabe professionelle videoer til dine sociale medier, YouTube og så videre.

Da vi lancerede afdelingen var et af vores største ønsker at udvikle videoer til sociale medier til en meget konkurrencedygtig pris.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om OnPrints nye afdeling? Så kontakt os gerne. Eller se på OnDigital.dk