Hvem er Jannik Hansen?

I 2003 blev Jannik Hansen for første gang involveret i OnPrint, da han var med til at opbygge vores webshop. Efterfølgende har Jannik Hansen fået masser af erfaring indenfor programmering, hvilket især kom til syne da han udviklede det ordresystem, vi bruger i dag. Dette betyder naturligvis også, at han kender alle virksomhedens afkroge samt hvilke udfordringer, der måtte være.

Ekspert i tryksager

Jannik Hansen har varetaget mange forskellige funktioner hos OnPrint i gennem årene. Han har eksempelvis i perioder styret produktionen samt haft med grafisk arbejde at gøre. Grundet de mange forskellige arbejdsområder har han fået en dybdegående viden og forståelse for diverse tryksager, som gør ham ekspert på området.

OnDigital er resultatet af en årelang fascination af digital markedsføring og sociale medier

I 2013 flyttede Jannik Hansen til London, men bevarede samtidig sit job hos OnPrint. Efter et marketingevent for nogle år tilbage blomstrede fascinationen af digital marketing og sociale medier. Til dette event fik han øjnene op for, hvilken indflydelse de sociale medier har samt hvilken forskel de kan gøre. Denne fascination og interesse har efterfølgende resulteret i OnPrints nye afdeling OnDigital.

Med masser af erfaring og viden indenfor blandt andet grafik og kommunikation har vi den bedst tænkelige grundbase for digital markedsføring, som vi kan videreudvikle på.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om enten tryksager eller digital markedsføring så kontakt os gerne. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.