Hvorfor skal du vælge OnPrint?

OnPrint er Region Sjællands største trykkeri og skiltevirksomhed, hvilket naturligvis betyder, at vi kan tilbyde et hav af produkter. Igennem årene har vi opkøbt forskellige virksomheder både indenfor tryk- og skiltebranchen. Dette har medvirket til, at vores viden kun har vokset sig større. Udover disse opkøb holder vi os konstant opdateret indenfor de nyeste tendenser. OnPrint har indset vigtigheden af digital markedsføring, hvilket har resulteret i vores nye afdeling OnDigital.

OnDigital – din digitale marketing- og videospecialist

Mange virksomheder har fundet vej til de sociale medier, men rigtig mange ved dog ikke, hvordan de kan opnå det bedste udbytte. Det er her, at OnDigital kan hjælpe. Vi har en enorm viden indenfor digital markedsføring, herunder målgruppevalg og annoncering på de sociale medier. Udover markedsføring på de sociale medier er OnDigital også specialiseret i professionel videoproduktion, og kan derfor også optage reklamevideoer i den højeste kvalitet.

Passionerede fagfolk

Hos OnPrint har vi udelukkende passionerede fagfolk ansat, som alle har mange års erfaring. Vores medarbejdere besidder derfor en stor viden indenfor faget, og de er altid klar på at besvare dine spørgsmål. Lige meget om det gælder tryk eller digital markedsføring har vi altid en ambition om, at vi i fællesskab med dig skal skabe den bedste løsning, som passer til dine behov og din virksomhed.

Dansk håndværk er vejen frem

98% af vores arbejde er dansk håndværk produceret i Holbæk, hvilket betyder, at vi har alle vores kompetencer samlet under et tag. Ved at vi har samlet alle vores kompetencer det samme sted, gør vi det også nemmere for dig som kunde. Herved behøver du ikke have mange forskellige leverandører til dine materialer.

Vi sætter en ære i at forstå og lytte til dine behov og ønsker!

Vi ønsker at gøre os fortjent til, at vores kunder vil bruge os som leverandør. Vi går derfor altid det ekstra skridt for dig som kunde, så du får en god, behagelig og nem oplevelse hos os. Vores kunder er typisk virksomheder, der har handlet hos os i mange år, hvilket vidner om, at vi altid leverer de bedste resultater.

Vi ønsker altid at forstå dine behov og ønsker, og på denne måde sikrer vi, at du får de helt rette løsninger. Ved at forstå din baggrund kan vi bedre give råd og vejledning om, hvad der kunne virke for din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller læse mere her. Vi glæder os til at høre fra dig.