Gratis storformatprøver til din slutkunde

Gratis storformatprøver!

Som grafiker eller reklamebureau er det ofte rart at kunne fremvise forskellige materialer, såsom storformatprøver til ens kunder. Hos OnPrint har vi gjort denne proces nem og ubesværet for dig og din virksomhed.

Vi tilbyder nemlig at fremsende gratis storformatprøver til din slutkunde. Når vi sender prøverne bliver de sendt neutralt, hvilket betyder, at vores logo ikke fremtræder, og at du står som afsenderen af prøverne.

Et hav af forskellige storformatsprøver

Hos OnPrint har vi et hav af forskellige storformatprøver indenfor plade- og rullemedier såsom magnetfolie, tapet, pap og så videre. Vores prøver er produceret således, at kunderne nemt og hurtigt kan se og føle materialet både med og uden print. Dette gøres ved, at prøverne bliver lavet som små kort, hvor forsiden er med print og bagsiden er det rå materiale. På prøverne er der yderligere givet informationer om materialet, samt om det er beregnet til indendørs- eller udendørsbrug.

Toolbox med storformats prøver

Du kan også få vores super smarte toolbox eller værktøjskasse, som den også er kaldt. Denne kasse er på størrelse med et ringbind, og indeholder alle de storformatmaterialer vi hos OnPrint anvender. Du kan læse mere om værktøjskassens indhold her. Er du derimod nysgerrig omkring værktøjskassens tilblivelse, så se vores blogpost her.

Skriv en kommentar