Gratis prøver til dig, der videresælger!


Er du grafiker, reklamebureau eller lignende og videresælger du produkter produceret af os? Er du ikke modtageren af slutproduktet, men vil du gerne se resultatet? Så har du mulighed for, at få tilsendt gratis prøver af os.

Smarte godkendelseskort sikrer høj kvalitet

Når dine prøver har været igennem alle processerne i forbindelse med produktionen, bliver de kontrolleret grundigt inden pak. For at sikre, at du altid får den bedste kvalitet hos os, har vi en godkendelsesprocedure inden prøverne bliver pakket. Denne procedure består af et godkendelseskort hvor den medarbejder, der pakker produkterne, skriver under på, at kvaliteten er i top.

Altid det bedste til vores kunder

Dine prøver bliver sendt i en af vores eksklusive prøve-papæsker, som bliver afsendt samme dag som selve leverancen.

Har du brug for, at få tilsendt flere prøver end normalt er det også muligt. Det eneste du skal gøre, hvis du ønsker dette er, at oplyse det ved bestilling af dine produkter.

Leave a Reply