Kærlighedserklæring til hele Holbæk

Et af de nyere tiltag i Holbæk Kommune er SKVULP Holbæk HavneKulturFestival, som ”Holbæk i Pinsen”-fonden står bag. Festivalen skal hvert år i pinsen samle kommunens borgere til nogle festlige dage fyldt med god musik, lækker mad, sjove oplevelser og meget mere.

SKVULP står for fest, folkelighed og fællesskab og er en kærlighedserklæring til hele Holbæk. Festivalen er en gratis familiefestival, hvor der både er plads til unge og gamle.

SKVULP Holbæk HavneKulturFestival løb første gang af stablen i 2016, og det var derfor anden gang festivalen blev afholdt i år. Blot på ét år har SKVULP vokset sig større, og festivalen bredte sig derfor over et større areal af Holbæk Havn.

OnPrint leverer alle trykte materialer til SKVULP Holbæk HavneKulturFestival 2017

Vi fik fornøjelsen af at levere en bred vifte af trykte materialer, som blev brugt både før og under festivalen.

Disse materialer omfattede 2,5 meter høje pyloner, gangbro– og højtalerbannere, programmer, vimpler og meget mere!

Vi er meget taknemmelige over, at have leveret diverse trykte materialer til SKVULP, og herved være med til at skabe en flot festival.

Nogle af de materialer som vi har leveret før SKVULP festivalen fandt sted, var blandt andet plakater til lygtepæle, bannere til broer i Holbæksområdet og flyers.

Til selve festivaldagene havde vi produceret dekorative bannere, pyloner til hele festivalområdet, beachflag, store højtalerbannere, programmer, skilte mm. Alle materialerne var med til, at skabe en hyggelig stemning og derved gode oplevelser for festivalgæsterne.

Godt samarbejde med gode mennesker

Hos OnPrint går vi altid op i at levere den bedste kvalitet, og vi elsker et godt samarbejde. Vi er derfor rigtig glade for vores super gode samarbejde med daværende festivalleder Nadja Kalnæs og SKVULP sekretariatet.

Vi hos OnPrint støtter naturligvis op om SKVULP Holbæk HavneKulturFestival, som samler talenter, foreningslivet og erhvervslivet.

Herudover er vi også utrolig stolte af, at kunne kalde os for partnere på SKVULP.