Skilte til fornyelse

Jernløse Selvbetjeningsplads er en ubemandet genbrugsplads, hvor der er fokus på øget tilgængelighed. For at skabe denne øgede tilgængelighed for brugerne ønskede Fors A/S en renovering af pladsen. Genbrugspladsen stod derfor overfor store ændringer i forhold til indretning, funktionalitet og skilte. Især de gamle skilte på pladsen trængte til fornyelse, og det var her, at OnPrint kunne bidrage med en skilteløsning.

Indbydende og informativt skiltedesign til Jernløse Selvbetjeningsplads

For at opdatere de gamle skilte på selvbetjeningspladsen har Fors A/S udarbejdet et nyt indbydende og informativt skiltedesign.

Funktionalitet og brugervenlighed var derfor prioriteret højt, hvilket især kan ses på de forskellige informationsskilte og tavler på pladsen.

Nem og hurtig anvendelse af selvbetjeningsplads ved hjælp af OnPrints skilte

OnPrints opdatering af Jernløse Selvbetjeningsplads indebar Fors A/S flotte og opdaterede skilte med informationer til de forskellige containere, et forbedret og overskueligt kort over pladsen, folie samt informationsskilte og tavler til pladsens ”infopunkt hus”.

Alle elementer blev udviklet med øje for, at brugerne nemt og hurtigt selv skulle kunne anvende genbrugspladsen.