“En af de mest innovative virksomheder!” – Erhvervsminister Brian Mikkelsen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen var den 6. november 2017 på virksomhedsbesøg i Holbæk. I forbindelse med virksomhedsbesøgene fik vi æren af, at Brian Mikkelsen kiggede forbi os.

Brian Mikkelsen omtaler OnPrint som en af de mest innovative virksomheder han har besøgt, hvilket vi er meget beæret over.

Et af de produkter Erhvervsministeren var særligt imponeret over, var vores unikke akustikplader. Han var vild med idéen om en innovativ og dekorativ lydisolering og mente, at både virksomheder og offentlige steder burde benytte sig af denne løsning for at skabe bedre lyd.

Ministertaburetten er jo kun til låns – vi fandt løsningen!

I takt med Erhvervsminister Brian Mikkelsens besøg i Holbæk, havde vi udviklet en taburet specielt til ham. Taburetten er lavet af re-board materiale fra Sverige, som er 100% genbrug.

Tanken bag taburetten var at demonstrere, at vi i printindustrien også kan være innovative og kreative. Herudover lavede vi taburetten til Brian Mikkelsen fordi ministertaburetten kun er til låns, og vi synes han skulle have en, som holder til længere.

Ministerens reaktion

Brian Mikkelsen blev glad for hans sjove, anderledes og enestående taburet, hvilket gav anledning til stor begejstring for OnPrints fokus på nye produkter og ny teknologi. Brian Mikkelsen ser OnPrint som en virksomhed, der skaber mange spændende ting og som en virksomhed, der kan udvikle sig i branchen.